Новини


Моє перше Різдво Христове в монастирі

«Це перше Різдво Христове в монастирі було для мене незвичайне, - ділиться кандидатка Уляна Гриньків, - водночас чарівне і дуже щасливе. Переживала ці свята з радістю, любов’ю, тому що знову прийшов Господь у наші серця у вигляді маленької дитини. Ми з сестрами робили маленький вертеп і ходили звіщати людям велику радість, народження Спасителя. Беручи перший раз участь у вертепі, це було дуже гарно, мені це запам’ятається на ціле життя. Мені дуже сподобалося Різдво з новими людьми і з новими традиціями.»

Розповідає Анна Дмитрик: «Сподіваюсь, що ніколи не забуду моє перше Різдво в монастирі. Це вперше я святкувала без моїх батьків, але з новою родиною. Дякую Богові за це світле і радісне свято, і за багато ласк і дарів, які Він щедро дарував нам.»

«Моє перше Різдво в монастирі запам’ятається мені на все життя, - захоплено розповідає Світлана Деркач. - Святкування в сімейному дружньому колі сестер, співання колядок... Усі ці дні у мене було дуже багато щасливих емоцій. Дякую Богу за ці пережиті дні. І щиро вірю, ще це не останнє моє Різдво в монастирі.»


© 2015.Усі права застережено